neljapäev, 15. november 2007

puhkus

Kuna blogi on juba mõnda aega 'uinunud', on aeg väikeseks äratuseks. Mis vahepeal juhtunud? Õige vastus. Ei midagi erilist.

Siiski on vahepealne kuuajane puhkuseperiood läbi saanud, ning treeningutega taas vaikselt pihta hakatud. Teised äkki kirjutavad oma treeningmahtudest ise. Mina isiklikult olen rohkem tubasemale spordile rõhku pannud ning avanud bodypumpi ning spinninguhooaja. Plaan on mõnda aega jagada end kahe klubi vahel - Fittest ja Arctic Sport. Viimased nädalad käisin Fittestis nii bodypumpis kui ka spinningus, kuid kuna väike seltskond multisportlasi on organiseerinud Arcticus päris oma spinningutrenni, siis sattus minulgi võimalus selle üritusega liituda. Igatahes tundub päris asjalik - treeneriks rattur Peep Mikli, kes väga ei hellita ning järgmisel korral on plaanis ka pisut pikem treening välja kaubelda. Olmetingimused on ka head; ja saab peale trenni ujuda ja saunatada. Tore, et Maret viitsis sellist ettevõtmist orgunnida.

Lisaks on paar korda ka jooksurajale ja niisama ujuma satutud, kuid ülisuurt treeningkoormust siiski peal ei ole. Üheks põhjuseks on ka see, et spordi mõistes puhkeperiood läks sujuvalt üle teiseks puhkuseks ja nüüd olen mõnda aega kodune. Tjah, teisest küljest on rohkem aega treenida, kuid nii distsiplineeritud-motiveeritud ma nüüd ka ei ole ;)...

Kommentaare ei ole: