teisipäev, 5. juuni 2007

OhSaMuMeie mängude lõpetamine Kolgakülas


19. mail panime Kolgakülas punkti meie terve aasta kestnud mängudeseeriale. Ühest keegliüritusest on siin blogis kuskil ka eespool juttu. Aga miks see üritus järjekordse blogipostituse vääriliseks sai, on pigem see, et Ennol ning Rainil tuli tore idee minna Kolgakülla vändates. Mõeldud tehtud! Ilm oli hea ning ca 63 km möödus täiesti märkamatult tagantuules kolmekesi kõrvuti mööda Peterburi tee eraldusriba sõites. Kahe tunni möödudes olime kohal ning jõudsime sinna enne paljude teiste tulekut (kes loomulikult tulid Tallinnast autodega. Hmm, arvestades seda, et ma tavaliselt kipun hilinema, siis peakski vist rattavarianti kasutama hakkama...) Ja allaaetud kitse nägime ka:(

Pärast muidugi selgus, et meie sportlik üritus kahvatus selle kõrval, mida Tõnu tegi - jooksis Kuusalust Kolga ning Leesi kaudu Kolgakülla... Ma ei mäleta, kui kaua tal selleks kulus; äkki annab ise teada?

Golfivõistlus Kolgaküla reeglite kohaselt ei olnud ka just päris minu ala, aga nalja sai mitme rubla eest, mis oli peamine.
Kokkuvõttes (kus arvesse läks 8 paremat tulemust 11-st) sain auhinnatud 12. koha ning pärastine saun, grill, ja Tõnis Mägi kontsert olid nii õigel kohal kui üldse olla said!

Pildid:
1. Suurem osa OhSaMuMeie seltskonnast lõpuüritusel peale autasustamist; Maarja fotokas; autor: Eleny?
2. üritan Kolgaküla 'golfiüritusel' palli viimase augu suunas suunata; autor Raili


Veel pilte

Kommentaare ei ole: