teisipäev, 16. oktoober 2007

Ka Portugalis tehakse multisporti

Täiesti juhuslikult sattusin aktiivses vestlushoos huvitava info otsa. Nimelt, 2.-9. detsembril toimub Portugalis 72-tunni XPD Race 2007, mille rada käib läbi maalilise Estorili ranniku ning Sintra-Cascais looduspargi territooriumi. Rada ise on ca 500 km pikk, erinevaid spordiliike, mida rajal kasutatakse on ca 11. Tegemist on esimese selletaolise multispordiüritusega Portugalis ning see on ühtlasi MMi kvalifikatsioonvõistluseks. Rohkem infot siin.

Eestlasi esialgu veel kirjas ei paista olevat, kuid osaleda peaks olema võimalik kõigil. Seega, Tõnu - teil peaks hooaja lõpuks 2x36h välja tulema küll:))

Ilmselt oleks sellest üritusest päris lahe osa võtta, sest kogu Estorili rannik ning ka Sintra mägi on sellised piltpostkaardi vaadetega kohti täis ja kliima on siin ka oktoobrikuu kohta uskumatu. Kahe päeva jooksul, mis siin oldud, on olnud rannailm, ja suplejaid Atlandi ookeanis jagub! Tänu mõningatele jooksuringidele eile õhtul ja täna päeval (treeningkilomeetrid kogunevad) on mul osa maastikust kindlasti juba selge. Samas on siin ka mõned ookeaniäärsed kaljuseinad & koopad, millel tõsist kaljuronimist saab harrastada, seega turnimisel jääksin kindlalt hätta:) Illustratiivset pilti praegu lisada ei saa, sest fotoka aku tühi & laadija jäi.....

Piia

PS! blogimine siin on päris huvitav (kõik instruktsioonid on portugalikeelsed...)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tsau Piia!

Ma vaatan, et oled üli aktiivne sportlane:) Tubli!
Ma üritan kah jalad jälle alla saada ja rohkem liikuda. Järgmine hooaeg ehk näeb siis rohkem kah!
Jatka samas vaimus ja kui Soome satud, tule külla!

piix ütles ...

Oi, kui lahe! Kuidas Sa selle blogi peale sattusid? ma kusjuures tabasin end üsna hiljuti mõttelt, et peaks Soome tuuri millalgi ette (nov. või dets) võtma. eks siis helistan kui asi ilmet võtab. üliaktiivsest spordist on hetkel asi küll väga kaugel:)

Anonüümne ütles ...

sa ise mulle kunagi ammu aatsid lingi:) tore blog !