esmaspäev, 8. oktoober 2007

Rogain - Tõnu kommentaar

Sellest, mis rajal toimus kirjutas Piia juba üsna põhjalikult. Seega pigem väike jutt tagantjärgi tarkusest:)
Kui laupäeva õhtul peale võistlust olin tulemusega väga rahul, siis pühapäeval hakkas tegelikult hing pisut kripeldama. Meeles püsis segade võitja lause, et kuna eelmine aasta olime 3ndad, sel aastal 2-d siis järgmine oleme 1-d. Hakkasingi siis uurima ja mõtlema, et kas see oleks olnud võimalik:D Kuigi esialgu tundub 10 punkti suht suure vahena, siis natuke parema vormi juures oleks see olnud suht lihtsalt teostatav, eelkõige viimaste punktide valiku juures, kus oleks 7-9 puntki saanud suht lihtsalt juurde, kui oleks varem kulutanud ca 15-25 minutit vähem aega(näiteks minu krambid, alguses kohe jõe ületamine joa kohalt, mitte minnes ringi üle silla jms) ja/või enesusk oleks suurem olnud. Ehk kui natuke paremini oleksime valmistunud poleks ka esikoht olnud võimatu. Igatahes järgmine aasta ei korda ma oma selleaastast füüsilist ettevalmistust enne rogaini (st viimase 5 nädala jooksul 2 võistlust ja paar kerget trenni, muidu peamiselt puhkus (erinevate asjaolude kokkulangemisel)). Ja veel natuke kauem viita aega kaardiga enne starti. Küll siis tuleb ka esikoht, eneseusku peaks nüüd juba olema:D Ok see kõlas juba nagu Pulleritsu hädaldamine oma blogis:D

Muidu oli võislus väga hea ja pani väga positiivse punkti hooajale. Järgmine aasta on siis võistkonna nimi WILO TEAM 128!

3 kommentaari:

piix ütles ...

Oot-oot, Tõnu! Et siis järgmiseks aastaks on Sul keegi asendusliige leitud, kellega seda 128 punkti jooksma lähed :) Igatahes momendil ei mõtle ma küll mitte ühelegi võistlusele. Ja üldse võtaks nüüd 2 kuud puhkuseks ning tegemata asjade ärategemiseks. Aga sellega olen nõus - rajaplaneeringu osas on arenguruumi ning positiivne punkt hooajale oli see küll. Varbaküüned saavad ka oma väljateenitud pediküüriseansi kätte :)

Tnu ütles ...

Piia sa alahindad ennast. 128 punkti on sulle täiesti jõukohane:)

piix ütles ...

Ei, noh, tänasel päeval võib isegi jõukohane olla, küsimus on pigem motivatsioonis. Ilmselt ei tule kunagi päeva, mil ma rogaini pärast spetsiaalselt trenni hakkaks tegema vms... Võtan päev korraga ja asja juures peab ikka mõnu ka olema:)