laupäev, 13. oktoober 2007

Kuidas edasi?

Hooaeg on nüüdseks läbi ning seetõttu paistab ka blogimismaterjalidega kriis käes olevat. Isegi natuke kahju. Ja kahju ei ole mitte seepärast, et hooaeg läbi sai, vaid pigem seetõttu, et blogi muutus juba päris popiks, ja nüüd siis tuleb nagu pood kinni panna...

Või kuidas?

Igatahes jääb minu lähimateks suuremaks väljakutseteks Harku metsa konarlike radade nautimine, ja ehk sekka ka pisut ujumist & bodypumpi puhkamise ning õppimise vahele. Selline 'tavaline elu' vaevalt kedagi huvitab; ja tegelikult ei viitsiks sellest kirjutada ka. Aga mulle see isegi meeldib, et hetkel pole mitte ühelegi üritusele kirja pannud ega ära lubanud. Kui lund tuleb, siis ehk saab suusad ikka välja otsitud, kuid hetkel ei tea lubada:)

Paar hooajalõpuüritust ootab siiski veel ees. Seega muljeid möödunud hooajast veel jagada saab. Mida võiks meenutada? Minule isiklikult jätsid kõige eredama mälestuse kaks pikka ning esimest korda läbi tehtud rada - Vasaloppet ning Tartu rattamaraton. Oli raske, samas ületamatu ka mitte. Pigem oli huvitav - rada oli võõras ning oma võimeid jagada ei teadnud. Oli melu. Vasaloppeti melu on juba omaette kirjatükki vääriv teema... Ja muidugi on värskelt meeles äsjatoimunud rogain. Ka see oli teatud mõttes uus kogemus. Endasse tuleb uskuda.

Mitte ühelgi selleaastasel xdreamietapil ei suutnud me end 100% realiseerida. Sellele vaatamata oli seiklus täiesti olemas. Saime aru, et meil potentsiaali jätkub küll ja veel.
Siiski tundub, et uue motivatsiooni kogumiseks on vaja näljas olla. Ei tea ainult kui kaua...praegu on küll kõht täis...


Pildid: Eelmise aasta öine xdream Kurgjal; start (autor: SK Xdream) ning finish (Hannes)

1 kommentaar:

Tauno ütles ...

Kui kõht täis, siis ongi ju hästi :)) See, mida kõht ihaldas on ka kätte saadud ja saabki vaikselt ja teenitult nurru lüüa :)
.......kuni järgmise korrani.