neljapäev, 20. detsember 2007

Rahulik treeningnädal

Kiire nädala kõrval on trennielu kannatada saanud. Mnjah. Natuke on sellegipoolest liigutatud, aga ainult natukene. Sellest andis märku ka mu tänane spinningupulss, mis ikka kohe kuidagi üles ei tahtnud minna. Ikka pidi algul tükk aega punnitama, et 110 kätte saada:) Paar korda sai ka pulsi ikka päris üles, aga kohe läks kolaki alla tagasi. Tippvorm? Pigem vist on organism üsna palju puhata saanud... Aga vähemalt oli täna jälle teada-tuntud treener Peep olemas & igale raskemale mäele järgnes kergem lugu. Peaaegu. Et siis 1.32 ja keskmine pulss 127:)

Lisaks sai laupäeval ka üks korralikum jooksuots tehtud. Rajal oli WILO tiimi vähendatud koosseis. Roometi jaoks ei olnud see võibolla väga korralik jooksuots, kuid minu jaoks paistis päris karm: 1h13 min, kilomeetreid vist 12.6. ; keskmine pulss 159! ja kalorikulu 692. Põhjus selles, et mina vudisin kohati elu eest Roometi kannul. Reedene 'pisut' pikaks veninud jõulupidu oli lihtsalt oma töö teinud.. Ei, alkohol vist siiski ei võitnud; unetunde jäi lihtsalt väheseks;) Aga tegelikult oli väga hea, et käidud sai, muidu oleks nädala skoor ikka väga niru, sest treeningkordi kogunes kokku vaid 3.

Nüüd siis tuleb vaikselt jõulureziimile lülitada. Loodan, et verivorstisöömistrennist tohib viilida või siis tuleb vähemalt selle vahepeal ennast pisut liigutada. Lootus valgetest pühadest ei kustu ka...loota ju tohib..

1 kommentaar:

Tauno ütles ...

Nojah, tegelikult praegu ongi veel paras aeg pisut hinge tõmmata, ennem kui Tartu Maratoniks harjutamisega jälle mahud üles lüüa ;)