esmaspäev, 14. aprill 2008

O-hooaja nutune algus

Nii, nüüd siis on see käes. Kevad. Ja jooksuaeg. Aga hea oleks, kui siiski metsa veel kippunud poleks. Siis vähemalt ei teaks, et mul igasugune metsajooksuvorm lihtsalt puudub.

Ega siin pikalt midagi kirjutada ei tahakski. Lihtsalt nii mõttetu ja masendav oli leida sada põhjust, miks seal külmas ja märjas metsas niii halb ja raske oli. Esimesel päeval (rada 7,529 km, 15 KP) polnudki peale vesise ja jäise raba (mille ületuseks ma kohe paar eriti sobimatut kohta leidsin) ning krambis jalgade suurt midagi hullu lahti (väsimusest siiski ka paar suuna- ja lohakusviga). Noh, kui üldiselt olin oma matkatempost teadlik, siis Viivi võiduaeg võttis ikkagi suu lahti...

Teise päeva raja (6,060 km 14 KP) eel mõtlesin, et enam hullemini minna ei saa, aga sai ikka küll... Ma-sen-dav. Tempost ei räägigi, alles lõpu eel sai pisut juba aru, et jalad all töötavad, 2/3 rajast oli asi ikka väga hull ning mõlgutasin katkestamismõtteid. Aga tehniliselt tegin selliseid asju, et...ja seda ka siis, kui üldse joosta ei suutnud; lõpupoole, mil samm juba enam-vähem jooksu sarnane oli, tuli vigu lausa iga punktiga... Siiamaani kogun julgust, et sellele kaardile otsa vaadata, seetõttu neid ka siia üles ei pane. Tulemused siiski.

Kui üldse midagi postiivset leida, siis see, et Värska SPA on täiesti OK koht, ja vähemalt sai korraliku sauna-basseini-massaazidoosi kätte. Igatahes seekord ei suutnund isegi Värska lemmikmetsadest vaimustuda, nagu eelmisel aastal.

Vahepeal, 28.-30. märtsil sai veel suusahooaeg pidulikult ära lõpetatud ja Otepääl maratoni rajal suusatatud. Polekski midagi imelikku, aga suusad sain sel aastal alla 2 nädalavahetusel - esimene oli novembri, teine märtsi lõpul! Päris huvitav suusahooaeg oli... Nüüd peaks muidugi juba ammu rattahooeg peal olema. Sel nädalal avan ära.

Mis siis veel? Järgmisel nädalal tuleb veel üle elada Jüriööjooks, ja ülejärgmisel nädalal toimub debüüt xdreami A-rajal. Selleks jõuab õnneks veel 2 nädalat julgust koguda. Pole saladus, et Harku mets on usinaid xdreamiks harjutajaid täis. Ratastega ja ilma.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rõõm kuulda, et sul võistlushooaeg avatud! WILO Teami rattaosakonna start toimub pühapäeval Jõelähtme rattamaratonil 70+. Tõenäoliselt ei saa see lootusetum olema kui "O-hooaja nutune algus" :))).

Lõpetuseks ei saa siin oma uudishimu varjata (konks on täiega alla neelatud). XDream ja A rada? Kõlab huvitavalt... Mis teamis sa stardid? :). R

piix ütles ...

ikka GoDiscover