pühapäev, 13. jaanuar 2008

Kevadine jooksuots Mustamäelt

Sellenädalane ühine jooksuots sai taas ette võetud laupäeval. Seekord alguse ja lõpuga Sütiste metsas ning ringiga Trummi suusaradade lähedal ning Harku metsas.

Tunne oli hea ja...kevadine. Jah, just. Suuremad teed olid küll natuke libedad, kuid metsarajad olid täiesti kuivad ja puhtad ning linnud laulsid. Ainult kunstlumega suusaradade ääres võis aimata, et on talv. Tänaöine tuul oli aga Harku metsa radadelt jää täiesti juba ära viinud ning kohati näitas taevas vihmasabina vahele ka sinist värvi. Seega on jooksutingimused igati OK, ja suuskadele end sel nädalal taaskord ei saanud. Ehkki suur plaan oli..

Ühine jooksuots läks kenasti. Hannes kappas Mustamäe nõlvast üles nagu väle põder (kohe näha, et Norrast tulnud) ja Roomet uhkeldas oma kaalujälgimisedusammudega;) Mina hoidsin madalat profiili, sest eelmise õhtu pidu venis pisut pikaks. Kuid ei midagi hullu. Pigem tundub, et ühistrenn on mõnusaks rutiiniks kujunemas ja nii möödub trenn kord nädalas väikse aasimise saatel ülikiiresti, ehkki tempo teabmisülikiire ei ole:) Tuleb seda ka harjutada, sest pole ju lihtne mitu tundi järjest võistkonnaliikmete pidevat verbaalset survet treenimata taluda.

Kokku tuli 1.30.44 ning 14,3 km; keskmine pulss 151. Üks nädal veel, ja siis ongi talvine xdream käes.

Kokku jõudsin selle kiire nädala taustal trenni 5 korral; 6h 11min (3 korda klubis-bodypump ja spinning & 2x jooksu).

Kommentaare ei ole: