neljapäev, 1. mai 2008

Ring ümber Viljandi järve


Selleaastane Viljandi järvetiir tehtud, ja kõik kolm WILO Teami liiget lasti elusana rajalt tagasi. Pikka juttu polegi. Kõik oli peaaegu tavaline. Vaid ilm oli ebatavaliselt ilus. Eelmise aastaga võrreldes lausa rõõm, sest tookordse väga külma ilma ja tuule tõttu õnnestus mul korralikult haigeks jääda. Ja lisaks osalejate rekordile, purunes ka rajarekord, sest võitja Pavel Loskutov suutis ringi läbida ajaga 34.50. See on kaheksa sekundit kiiremini kui Loskutovi nimel olnud senine rekord.
Tegelikult oli küll minu selleaastane startimine veel eile küsimärgi all. Olen nimelt midagi oma vasakust reielihasest xdreamil pisut ära tõmmanud, ja see annab siiamaani tunda (eriti trepist alla minnes). Otsustasin raja siiski rahulikus tempos läbida. Tegime Roometiga igaks juhuks pika soojenduse, mille käigus sain jala enam-vähem liikuma. Kuna numbrid olid meil juba eilsest käes, siis oli soojendamiseks aega rohkem kui küll.. Siiski oli alguses õige rütmi tabamine minu jaoks keeruline; kogu aeg oli tunne, et kõik jooksevad aina mööda.. Samas üritasin ka võtta nii rahulikult, et vastikuks ei läheks. Hannes sai mind kätte vahetult enne Orika silda. Sinnamaani olin kulgenud väga rahulikult; seega natuke imestasin, et Hannes mind nii hilja kätte sai. Kuna ta aga startis kõige tagant, siis võttis ettepoole saamine siiski omajagu aega.. Hannes sai küll eest ära, kuid veel korra õnnestus teda näha, kuna otsustasin joosta silla järel otse läbi muda. See andis ikka tubli mitukümmend meetrit edu. Vastikuks siiski läks - lääge spordijook peale Orika silda pani kõhus keerama. Kirusin ennast ikka tubli mitu kilomeetrit, et vee kasuks ei otsustanud.. Aga muud hullu ei juhtunudki. Tuterdasin suhteliselt rahulikult finišisse, ja kuna aja sain napilt alla tunni, ja koha napilt alla tuhande, siis miinimumeesmärk sai täidetud. Pärastine saun ja grill olid mõnusad! Mmm, aitäh kodustele! Viljandi on lahe koht..

Hoopis omaette klassist oli seekordne Roometi tulemus - on kohe põhjust rahul olla:
181 Roomet WILO Team 00:46:56
796 Hannes WILO Team 00:57:42
986 Piia WILO Team 00:59:45
Kõik tulemused on siin.

5 kommentaari:

Romps ütles ...

Sellel ajal on ka väga kallis hind - mu lihased on nimelt siiani nii valused, et ...... Loodetavasti ei jää sellepärast pühapäevane Mulgi Maraton väntamata. Muuseas rekord ei tulnud mitte ainult ajalises arvestuses, vaid ka kõrgeima keskmise pulsi kategoorias. Uskumatu, aga tõsi - kesmine oli 187!

Anonüümne ütles ...

Näe Piia saab minu sõbra käest pähe. Te vist jooksite terve raja koos sest möödusin temast samuti enne Orika silda.

piix ütles ...

sain tappa, jah. ja tige olin. täpselt enne lõppu surus selja tagant mööda. Aga eelnevast distantsist teda küll ei mäleta.

Anonüümne ütles ...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Crawling Downloads With NZB Downloads You Can Hastily Search Movies, Games, Music, Software & Download Them @ Flying Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

Anonüümne ütles ...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat traffic[/URL], It's not a big surprise if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood avenues to generate an income online.