teisipäev, 17. aprill 2007

Teisipäevak Liival

Täna käisin teist teisipäeva järjest Tallinna lähiümbruse metsades kablutamas. Kaardiks oli juba tuttav Järve kaart, ja kõik märgid näitasid, et tuleb jälle üks hirmus jooksmine. Kuna aga Järve jäi täpselt mulle koduteele, siis vaatamata sellele, et viitsimist üldse polnud, otsustasin siiski ära käia (asjad olid ka pagasnikus kaasa võetud).

Tegelikult küll kohe metsa tormata ei saanud, vaid tuli mitme tuttavaga pisut jutustada ning siis selgus, et kaardile peab ise raja peale kandma. Kuna tööl läks kaua, siis olid loomulikult radadega kaardid otsa saanud. Kuigi mulle see joonistamine üldse ei meeldi, siis paistab, et võrreldes teiste päevakulistega sain siiski umbes 2 x kiiremini hakkama:)

Rajast ei ole suurt midagi rääkida. Noh, kaart on muidugi sutsu ebatäpne (3 a vana ka) ning suutsin 2 korralikku viga teha ning mõnda kaevikut ei tabanud ka esimese hooga, aga üldiselt oligi mõttetu jooksmine. Järgmisel korral, mil ka suht linnalähedane maastik, püüan rattaga minna; siis on ehk miskit kasu ka... Jüriöö saab ilmselt siiski teisest puust katsumus olema...
Homme aga mõneks päevaks Eestist ära.

Kommentaare ei ole: